Over ons

Beachweb Sports Renesse

Beachweb Sports Renesse is een veelzijdig sportcentrum, zowel voor de plaatselijke bevolking als voor de vele toeristen die elk jaar Renesse aan Zee bezoeken. Op 25 juni 2002 werd Beachweb Sports opgericht door Panda van der Holst. Die van haar grootste hobby toch wederom weer haar werk wilde maken. Beachweb Sports had toen nog alleen de afdeling fitness in Renesse. De fitness werd binnen een jaar aangevuld met groepstrainingen. En al vrij snel hebben we verder Beachweb Sports kunnen uitbreiden met de afdeling fietsverhuur.

In 2017 hebben we het pand mogen vergroten. Hierdoor hebben we meer trainingsruimte en hebben we de groepstrainingen verder uitgebreid. Met de afdeling fietsverhuur werken we met diverse hotels en campings samen. In 2017 hebben we ook de afdeling nutrition aan Beachweb Sports toegevoegd. Wij bieden trainingprogramma’s met voedingsadvies aan. Hierbij staat de FUN boven aan. Binnen Beachweb Sports volgen wij jaarlijks sportworkshops of sport cursussen, voedingstrainingen, EHBP & BHV om up to date te zijn en te blijven.

Ons team

Panda van der Holst

Ik ben Panda van der Holst. Ik ben top-sporter geweest in de worstelsport. Ik heb daarnaast powerliften en bodybuilding beoefend. Ik heb een sportopleiding gevolgd waarbij ik de volgende vakken heb behaald: fitness instructeur, zwem instructeur, recreatiesport instructeur, gehandicaptensport instructeur, sportmasseur. Ik heb tijdens de opleiding nog diverse workshops gedaan oa: skiën, zaalsport, kanoën & klimmen.
Ik ben vanaf mijn 16e werkzaam geweest in de fitness van mijn ouders. Vervolens ben ik 2 jaar werkzaam geweest in een fitness in Rotterdam. Om vervolgens samen met mijn ouders een tweede fitness, “ Referee”  in Alblasserdam op te starten.
Vanaf mijn 23e levensjaar ben ik werkzaam geweest bij de Politie Rotterdam Hier heb ik in diverse teams, zoals het fietsteam, straatoverlast team, drugsteam en in de Mobiele Eenheid mogen werken. Ook hier heb ik vele trainingen genoten.
In 2002 ging het ondernemersbloed toch weer borrelen. Van mijn hobby mijn werk maken. Ik zag de mogelijkheid om de fitness in Renesse op te starten. Zo’n mooi en groeiend dorp heeft toch zeker ook een fitness nodig? Ik vind van wel. Dus ben ik gestart met “Beachweb Sports”.
Ik vind het leuk om mensen te helpen naar een  gezonde actieve leefstijl . Ik ben mensen gaan begeleiden in de fitness en verzorg met heel veel plezier gecertificeerde groepstrainingen zoals: spinning, body pump, funtional training, The gladiator workouts, The gladiator workouts Bootcamp, The gladiator workouts Garage, “Cool” running instructie, en CROSStraining. Onlangs heb ik de Personal Training Pro Flexibility en de  opleiding  flexibiliteit en stabiliteit gevold.  In 2017 ben ik samen gaan werken met  Connie Huijbregtser (voedingscoach bij Herbalife) Door deze samenwerking heb ik veel geleerd over voeding in combinatie met sport. Waarna ik eveneens onafhankelijk voedingscoach bij Herbalife ben geworden. Als voedingscoach volg ik maandelijks trainingen.

Jeroen Ris

Ik ben Jeroen Ris. Op mijn 15e heb ik voor mijn opleiding een stage gedaan bij Beachweb Sports BV. Vanaf mijn 16e ben ik, in de school vakanties en in de weekende het  Beachweb Sports team gaan versterken. In eerste instantie hoofdzakelijk in de afdeling fietsverhuur.
De afdeling fitness sprak mij erg aan. Na een interne opleiding ben ik werkzaamheden in de fitness gaan doen. Ik heb diverse cursussen en fitness gerelativeerde workshops  zoals:  De opleiding:  The gladiator workouts, The gladiator workouts Bootcamp, The gladiator workouts Garage, The gladiator workouts Kits,  “Cool” running instructie, en de opleiding CROSStraining gedaan. Ik doe met veel plezier de instructie in de fitness. Binnen Beachweb Sports hadden wij de ambitie de doelgroep jeugd uit te breiden. Dit heb vijf jaar geleden opgepakt. De jeugd van 13 jaar tot en met 16 jaar train ik. Voor de lichaamshouding bij de jeugd is fitness een goede sport. Echter moeten de houding bij de oefeningen goed zijn en de oefeningen op een goede manier  uitgevoerd worden.
De opbouw in de training met gewichten moet “ zeker voor de jeugd”  juist zijn.  Ik hou deze groep dan ook nauwlettend in de gaten, Naast de fitness instructie geef ik regelmatig training in een van de groepstrainingen. Na de opleiding CROSStraining heb ik in december 2018 de Personal Training Pro Flexibility gedaan. En 2019 de opleiding  flexibiliteit en stabiliteit.

Tessa Koppelaar

Ik ben Tessa Koppelaar. Vanaf het begin train ik in de fitness bij Beachweb Sports. Naast mijn baan bij de Jonkerfun shop te Renesse, verzorg met veel plezier de groepstraining pumping fitness bij Beachweb Sports.

Renata van der Palm

Ik ben Renata van der Palm. Mijn beroep is psycholoog bij BTSW in Burgh Haamstede. Verder werk ik, vooral in de drukke zomerperioden ondersteunend mee in het team van Beachweb Sports.  In het verleden heb ik de groepstraining Zumba en Step aerobic gegeven. De opleiding Cool running heb ik ook gevolgd.